Vi är en komplett bilverkstad

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil. Vi erbjuder lyktpolering, bilservice, bilreparationer, felsökning, hjulinställning och mycket mer.

Vi är en komplett bilverkstad

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil. Vi erbjuder lyktpolering, bilservice, bilreparationer, felsökning, hjulinställning och mycket mer.

Vår kunniga personal hjälper dig att både förebygga och fixa problem med din bil.

Vi är en komplett bilverkstad för service och reparation av din bil.

Vår kunniga personal hjälper dig att både förebygga och fixa problem med din bil.
Under tiden din bil är hos oss finns det lånebil att tillgå.

På Avesta Däckservice erbjuder vi bilservice som ser till att din bil presterar sitt bästa, år efter år.

En välskött bil är en pålitlig bil

Vår generella bilservice täcker allt från grundläggande underhåll till mer avancerade kontroller och reparationer. Vi börjar med en noggrann genomgång av bilens viktigaste system och komponenter, inklusive motor, transmission, bromsar, och styrning. Vårt mål är att identifiera och åtgärda eventuella problem innan de utvecklas till större reparationer. Med regelbunden service hos Avesta Däckservice kan du köra tryggt, vetandes att din bil är i optimalt skick.

FAQ

vanliga frågor om en bilverkstad

Det beror på bilens ålder, märke, modell och hur du använder den. Generellt rekommenderas en årlig kontroll, men vi kan ge dig skräddarsydda råd baserat på ditt specifika behov.

En standard service kan inkludera olje- och filterbyte, kontroll och fyllning av vätskor, bromskontroll, och inspektion av ljus, batteri, och avgassystem. På Avesta Däckservice erbjuder vi dessa tjänster och mer, anpassat efter din bils specifika krav.

Tecken på att det är dags för bromsbyte inkluderar minskad bromsverkan, skrapande eller slipande ljud när du bromsar, och en längre bromssträcka. Avesta Däckservice kan utföra en noggrann kontroll och vid behov byta ut dina bromsar.

Om en varningslampa lyser bör du kontakta en verkstad för en diagnos så snart som möjligt för att undvika större skador. Avesta Däckservice har den senaste diagnostiska utrustningen för att snabbt identifiera och åtgärda problemet.

Ja, Avesta Däckservice erbjuder lånebilar för att du ska kunna fortsätta med ditt dagliga liv medan din bil är under service.

I oljan samlas metallpartiklar och rester från bränsleförbränningen. Om du inte byter olja regelbundet ökar den här sortens skräp i oljan, vilket orsakar onödigt mycket slitage på motorn.

Avesta Däckservice är utrustad med avancerad diagnostisk teknologi för att snabbt identifiera och åtgärda elektroniska och mekaniska problem, vilket sparar både tid och pengar.

Med en kombination av erfaren personal, konkurrenskraftiga priser, användning av högkvalitativa delar, och ett brett utbud av tjänster, erbjuder Avesta Däckservice en omfattande och pålitlig service för ditt fordon.

Kontakta oss

Vi är här för att hjälpa dig med alla dina däck- och bilfrågor.

Tel: 0226-514 00
Jour: 070-7599047
avesta@kransensgummi.se

Måndag – Fredag 7.00 – 16.00
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt

Storleken på dina nuvarande däck går att avläsa på sidan av däcket.
Däckets dimension anges med siffror och en bokstav, se nedan i gult.
Fyll i dessa i kontaktformuläret ovan. T.ex. 205/55 R17

vi som jobbar på Avesta Däckservice!

Kenneth Sundström

Verkstadschef

Micke Olsson

Platschef

Anders Olsson

Däcktekniker & Vulktekniker tunga fordon

Viktor Westlund

Däcktekniker & Vulktekniker - personbilar & tunga fordon

Bronius Rudys

Däck- & Fordonstekniker

Deividas Goliado

Däcktekniker personbilar & tunga fordon